Rederij Keur


Een varend feest

Over Rederij Keur

Al meer dan 25 jaar organiseert Rederij Keur varende evenementen en bijeenkomsten. Zowel particuliere als zakelijk gasten zijn welkom aan boord van twee luxe partyschepen. Optimale gastvrijheid gebaseerd op een sterke betrokkenheid, flexibiliteit en een permanent streven naar maximale kwaliteit, vormen de succesvolle pijlers van een echt familiebedrijf.

Uitdaging

Rederij Keur lanceerde in 2012 een nieuwe website, kort voordat zij contact opnamen met Branding & More. De websitebezoeken en aanvragen bleven behoorlijk achter. 

Wat hebben wij gedaan?

Om dit te verbeteren heeft Branding & More de website geoptimaliseerd en de vindbaarheid sterk verbetert. Om het aantal conversies te verhogen werd er gestart met online adverteren. 

Inmiddels heeft Rederij Keur Branding & More ook ingeschakeld voor de nieuwe website. De vorige website voldeed niet meer aan de laatste zoekmachine-eisen en met name de Google update waarbij mobielvriendelijke website voorrang krijgen op niet-mobielvriendelijke websites was hierin een bepalende factor. Sinds 2016 staat de nieuwe website live voorzien van responsive webdesign.

Klant

Rederij Keur

Dit deden wij

Online adverteren Website realisatie