Sapa Pana Travel


Latijns-Amerika Maatwerkreizen

Over Sapa Pana Travel

Sapa Pana Travel is de reisorganisatie die exclusieve maatwerkreizen naar Latijns-Amerika verzorgd. Oprichter Johan van Rijswijk heeft een enorme passie voor Latijns-Amerika. Samen met zijn team brengen zij regelmatig een bezoek aan (nieuwe) bestemmingen om zo een up-to-date aanbod te bieden wat volledig aansluit bij de behoefte van hun klanten. Onbezorgd een exclusieve onvergetelijke reis maken naar Latijns-Amerika.

Uitdaging

Het binnenhalen van nieuwe kwalitatieve offerte aanvragen die door het team van Sapa Pana Travel kunnen worden omgezet in boekingen.

Wat hebben wij gedaan?

Van te voren is er een uitgebreide intake geweest om in kaart te brengen waar de prioriteiten liggen. Zowel op operationeel als strategisch niveau. Het Google Ads account is overgenomen en geoptimaliseerd. Ook is er een Facebook advertentie-account ingericht om de beoogde doelgroep te bereiken met reguliere en remarketing campagnes.

2019 staat in het teken van de ontwikkeling van een nieuwe website voor Sapa Pana Travel. Hiervoor hebben wij een uitgebreide zoekwoordanalyse aangeleverd en SEO advies gegeven.