Privacy policy

Privacy Policy

Wij van Branding & More vinden vertrouwen erg belangrijk. Wij respecteren de privacy van onze website bezoekers [brandingandmore.com] en gaan vertrouwelijk om met alle gegevens die u op onze website achterlaat middels contact- of downloadformulieren. De verwerking van de persoonsgegevens, is in overeenstemming met de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt.

Verwerking persoonsgegevens

Branding & More verwerkt uw persoonsgegevens voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor zoekmachinemarketingdiensten en het beheren van daaruit voortvloeiende relaties. De volgende gegevens verwerken wij van u: voor- en achternaam, e-mailadres en overige persoonsgegevens die u zelf actief aan ons verstrekt. Bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch, gegevens over uw activiteiten op onze website, IP-adres, internetbrowser en apparaat type.

Door de informatie en diensten op brandingandmore.com te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Wilt u als relatie uw gegevens inzien dan dient u een schriftelijk verzoek bij ons in. Als de verstrekte informatie onjuistheden bevat dan wijzigen wij deze gegevens voor u. Ook kunt u ons schriftelijk of per e-mail op de hoogte stellen als u niet langer benaderd wilt worden over onze producten of diensten. Wij verwijderen dan uw gegevens.

Verwerking overige gegevens

Voor het analyseren van het websitebezoek van brandingandmore.com maken wij gebruik van webanalytics software op onze website. Deze software legt geanonimiseerde gegevens van uw websitebezoek vast. Bijvoorbeeld de bron van herkomst van uw bezoek, gebruikte zoekopdrachten, aantal bekeken webpagina’s, etc. Zoals gezegd zijn deze gegevens nooit te herleiden naar u als persoon of individu. Enige uitzondering is als u zichzelf via een van de formulieren op onze website als persoon identificeert. In zo een geval is uw bezoekgedrag te koppelen aan de ingevulde gegevens.

Wilt u geen mogelijkheid bieden om uw geanonimiseerde gegevens vast te leggen via webanalytics, dan kunt u een plugin installeren in uw browser.

Cookie-beleid

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Social media
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

E-mailmarketing
Via onze website is het mogelijk om uw e-mailadres achter te laten, hiermee is het voor ons mogelijk om u een e-mail te sturen met betrekking tot onze diensten en services. De informatie die u verstuurt via onze website verloopt via MailChimp. Met de dubbele opt-in (e-mail om te verifiëren dat u in het bestand wilt worden opgenomen) geeft u toestemming om gemaild te worden door Branding & More. Lees de privacyverklaring van MailChimp om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Waarvoor worden de gegevens gebruikt

Kort samengevat verwerken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • verzenden van onze nieuwsbrief
  • informeren over wijzigingen van onze diensten
  • diensten bij u af te leveren
  • analyseren van uw gedrag op onze website om daarmee de website te verbeteren

Delen met derden

Branding & More verkoopt/verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden en zal dit alleen doen als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Disclaimer

Branding & More heeft deze website zorgvuldig samengesteld. Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en de actualiteit van de informatie. De gebruiker dient er rekening mee te houden dat de informatie regelmatig wordt gemuteerd.

De gebruiker van de informatie is geheel zelf verantwoordelijk voor handelen op basis van de op of via de website beschikbare informatie. Branding & More aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade op welke wijze ook ontstaan, als gevolg van gebruik van op de site beschikbare informatie (waaronder links naar sites van derden) of het om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn of niet - behoorlijk - functioneren van de website.

Contactgegevens

Branding & More

t.a.v. I. Jut

Albinusstraat 13

3045 CA Rotterdam

info@brandingandmore.com