OAMKB Groningen


Administratiekantoor

Over OAMKB Groningen

Omdenken in administratie met Jolanda Spruijt. Dit is precies waar OAMKB Groningen voor staat. Niet alleen bonnetjes voor de boekhouding verwerken maar vooral op strategisch niveau meedenken met de ondernemer. Dit is waar het onderscheidend vermogen van OAMKB Groningen ligt. Ook maakt OAMKB Groningen gebruik van Yuki online boekhouden waardoor de ondernemer zich kan focussen op zijn bedrijf in plaats van de administratie.

Uitdaging

Op bepaalde momenten in het jaar besluiten ondernemers aan te sluiten of over te stappen op een administratiekantoor. Om zoveel mogelijk relevante leads te genereren heeft OAMKB Groningen gevraagd of wij ze hiermee konden helpen.

Wat hebben wij gedaan?

Wij zijn aan de slag gegaan met een Facebook campagne gericht op de beoogde doelgroep. Deze campagne heeft één week gedraaid en twee leads opgeleverd - kosten 25 euro per lead. Daarna was het de taak aan OAMKB Groningen om de leads om te zetten in klanten en dat is gelukt. Inmiddels adviseren wij - naast de campagnes die wij draaien - OAMKB Groningen regelmatig in de uitvoering van haar digitale marketing activiteiten.

Branding & More helpt mij doeltreffend de marketingmiddelen in te zetten die bij mijn bedrijf passen. Geen standaard verhaaltje. Er wordt meegedacht en zodoende komt er een resultaat uit waar ik ontzettend tevreden over ben! Jolanda Spruijt • OAMKB Groningen