Digitale Marketing

Flexwerken in Athene

Flexwerken vanuit Athene

Zon, zee, strand en… laptop! Een keer per jaar gaan Jolanda en ik samen op werkvakantie en combineren daarmee best of both: reizen en werken. Jolanda heeft haar eigen online administratiekantoor en ik mijn digitale marketing bedrijf. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan een vaste locatie en is het ideaal om te flexwerken in het buitenland. Dit jaar kozen wij voor de Griekse hoofdstad Athene. Een historische stad met enorm veel bezienswaardigheden.

All we need: wifi, werkplek en koffie

Het overgrote deel van de week zijn wij hard aan het werk voor onze klanten maar dan net even anders dan anders. In een compleet nieuwe stad, andere cultuur, heerlijk klimaat én met een andere enthousiaste ondernemer! Ideaal om al sparrend tot nieuwe ideeën te komen voor onze ondernemingen. Het enige wat wij nodig hebben? Een goede Wi-fi verbinding en een relaxte werkplek. Meestal boeken we een airbnb appartement maar het is ook leuk om vanuit een koffiehuisje of strandhuis productief aan de slag te gaan! Because I love coffee.

Aan het eind van de dag trekken we de deur van ons airbnb appartement achter ons dicht en gaan de stad in. Tripadvisor en blogs zijn onze vriend bij het vinden van de leukste restaurantjes. En ’s avonds met een cocktail aan het strand de dag afsluiten is geen uitzondering.

Cultuur snuiven in Griekenland

In het weekend – wanneer we vrij zijn – boeken we excursies en in Athene was dat de Mezedakia foodtour met Marleen en de Highlight Fietstour met Monique van Let’s meet in Athens. Beide dames zijn Nederlandse van origine en wonen al jaren in Athene en zijn bekend met de leukste verborgen restaurantjes en dakterrassen. Ook namen ze ons mee naar de bekende trekpleisters van Athene waaronder het Acropolis. 

Ga jij volgend jaar mee op werkvakantie?

Kortom, we kijken terug op een geslaagde werkvakantie! Voor volgend jaar hebben wij iets heel tofs bedacht. We willen namelijk samen met een selecte groep ondernemers (geen dubbele expertises) richting Azië voor een kleine week. Met als doel? Elkaar inspireren, onze netwerken vergroten en werken in een compleet andere omgeving! Heb jij interesse? Laat het dan weten! Wij houden je dan op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Stuur een e-mail

Ilona Jut
Geschreven door
Ilona Jut

Oprichter van Branding & More en gedreven digital marketeer. Is erg geïnteresseerd in de combinatie tussen marketing en psychologie en schrijft regelmatig over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing.


Gerelateerde artikelen


Contentkalender 2020

Branding & More heeft de belangrijkste en bijzondere dagen verwerkt in de Contentkalender 2020. Ideaal om...

Contentkalender 2019

Branding & More heeft de belangrijkste en bijzondere dagen verwerkt in de Contentkalender 2019. Ideaal om...

Social media afmetingen

Hier vind je een overzicht van de social media afmetingen die je het beste kunt gebruiken als je aan de slag...