SmartDesign Keukenstudio


Keukenspeciaalzaak

Over SmartDesign Keukenstudio

SmartDesign Keukenstudio was de eerste SieMatic keukenspeciaalzaak in Nederland (1987), toen nog bekend onder de naam Siematic Keukenstudio, later als Keukenstudio Maassluis. Er is in de jaren veel veranderd. Zo moet de keukenspeciaalzaak het opnemen tegen de grote keukenketens. In 2014 is de strategie herzien waarbij de focus duidelijk is. Inmiddels zijn de doelstellingen behaald en zijn er nieuwe ontwikkelingen voor de exclusieve keukenspeciaalzaak. Met vernieuwde missie, waarden, doelstellingen en een nieuwe uitstraling voor SmartDesign Keukenstudio is er onderscheidend vermogen gecreëerd om staande te blijven in deze concurrerende branche.

Uitdaging

Het aan blijven trekken van de juiste doelgroep en het optimaliseren van de algehele digitale marketing activiteiten en het neerzetten van een merkwaardige organisatie.

Wat hebben wij gedaan?

Er is een strategisch ondernemingsplan geschreven waarin de missie, visie, ondernemingsdoelstellingen en -strategie zijn geformuleerd. Stap twee was het online marketing advies wat is gebaseerd op het ondernemingsplan. In dit proces is het personeel intensief betrokken zodat iedereen hetzelfde gevoel en doel krijgt. Inmiddels zit SmartDesign Keukenstudio op koers met de strategie en werken we er dagelijks aan om dit vast te houden door zichtbaar en vindbaar te zijn in het digitale landschap.

Online is een vakgebied voor echte specialisten. Ilona is er zo een. Voor mij tellen alleen de resultaten. En die zijn er. Ik begrijp niet hoe ze het doet, maar ze doet het. Enno Grinn • SmartDesign Keukenstudio