Website realisatie


"Good art inspires. Good design motivates"

Website ontwikkelen

Wilt u een website realiseren die goed vindbaar is, beschikt over de perfecte UX (user experience) en is voorzien van een responsive webdesign? Dit zijn de minimale eisen waar een website aan moet voldoen, voor minder realiseren wij het ook niet. Uw website is het hart van uw externe communicatie. Of het nu gaat om het aantrekken van prospects of het in contact blijven met klanten. Koppel een tool als Google Analytics aan de website en krijg realtime inzicht in het websiteverkeer en zoektermen waarop bezoekers de website hebben gevonden. Optimaliseer de website om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Open source content management systemen

Branding & More werkt alleen met open source systemen. Dit betekent dat de website in een code is geschreven die te bekijken en te veranderen is door een ieder die hier kennis van heeft. Voor aanpassingen bent u dus niet afhankelijk van één partij.
De websites die wij opleveren zijn altijd voorzien van:

  • een responsive webdesign (de website schaalt mee met de schermgrootte).
  • een CMS (Content Management Systeem) systeem waarin content kan worden aangepast en aangevuld.
  • een duidelijke structuur waardoor de website goed vindbaar is voor zoekmachines.
  • een Google Analytics koppeling.

Hosting, e-mail en technisch onderhoud

Naast de oplevering van een nieuwe website verzorgen wij – indien gewenst – ook de hosting van website en e-mail. Op die manier heeft u alles bij één partij wat als voordeel heeft dat er snel kan worden geschakeld in noodgevallen. Naast hosting bieden wij ook onderhoudscontracten aan zodat updates worden bijgewerkt en uw website optimaal blijft functioneren.

Webdesign

Goede techniek is cruciaal om een website tot een succes te maken maar dit gaat niet zonder een representatief webdesign. Samen met onze partners komen we tot een gewenst design dat past bij de huisstijl en bijdraagt aan de authentieke uitstraling van de organisatie. Webdesign gaat niet altijd over smaak. De user experience moet voorop staan, dit zorgt er namelijk voor dat de beste resultaten worden behaald.

Mail ons

Door het invullen van het formulier stemt u ermee in dat Branding & More contact met u opneemt. Uw gegevens worden ook in een geautomatiseerd systeem opgeslagen. Zie onze privacy voorwaarden voor meer details.