Ditio


The Project People

Over Ditio

Ditio is opgericht in 2011 en heeft inmiddels zijn bestaansrecht verworven in de on- offshore, industrie en bouw. Inmiddels blijft het hier niet bij en zet Ditio ook in op andere branches waarbij zij uitblinken in zes expertisegebieden, namelijk: planning, cost control, document control, project controls management, project management en transformatiemanagement.

Uitdaging

Ditio wil werken aan een sterkere identiteit en in lijn daarmee de naamsbekendheid vergroten. Met de nieuwe strategie maken ze zich los van de bestaande concurrentie en werken daarmee hard aan een onderscheidend vermogen binnen en buiten de branche.

Wat hebben wij gedaan?

Allereerst zijn wij aan de slag gegaan met het realiseren van het Ditio marketingplan. Dit geeft focus en draagt bij aan de corporate doelstellingen. Vervolgens is het Ditio Brand Book tot stand komen met de inzet van grafisch vormgever Melissa. Dit zorgt voor de juiste visuele uitstraling die bijdraagt aan de merkidentiteit van Ditio. Nu gaan wij aan de slag met de uitgestippelde strategie en werken we er dagelijks aan om dit vast te houden door zichtbaar en vindbaar te zijn in het digitale landschap.