Ilona Jut


Eigenaar & Digital Marketeer

Over Ilona

Opgegroeid op het water, letterlijk. Mijn familie is een echte schippersfamilie. Samen met mijn zusje voeren wij mee aan boord van m/s Imatra. Op zesjarige leeftijd ging ik naar het schippersinternaat in Zwolle en vanuit daar naar school. Vanaf mijn 17e heb ik nog 5 jaar in Zwolle in het huis van mijn ouders gewoond om vervolgens het avontuur op te zoeken in Amsterdam. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij de marketingafdeling van Riviera Maison ben ik als online marketeer gaan werken bij Hampshire Hotels. Hier heb ik mijzelf enorm kunnen ontwikkelen op het brede vlak van digitale marketing. Uiteindelijk besloot ik toch dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging: ondernemen.

Waarom Branding & More?

Na mijn vertrek bij Hampshire Hotels ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Met Branding & More adviseer en ondersteun ik bedrijven in hun digitale marketing activiteiten. Ondernemers helpen hun bedrijf online vindbaar te maken en leads en conversies te realiseren op basis van een goede samenwerking, zorgt ervoor dat ik ontzettend veel voldoening haal uit mijn werk.

Sparren met ondernemers, de inzichten die je krijgt vanuit de verschillende branches en het persoonlijke contact vind ik het mooiste wat er is! Ontwikkelingen gaan razendsnel en om op de hoogte te blijven start ik mijn dag altijd met het doornemen van de belangrijkste blogs, werk ik nauw samen met digitale marketing specialisten en volg ik regelmatig cursussen.

Ik geloof dat de beste oplossingen en resultaten ontstaan uit een goede samenwerking tussen partijen met ieder hun expertise. Dit gaat bijna van nature als er een klik is. Belangrijk daarbij is het nastreven van rendabele marketing en het realiseren van mooie oplossingen.

Benieuwd naar mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Of heb je gewoon een vraag?
Twijfel niet en neem contact met mij op!

Stuur een mail
Terug naar overzicht