Sherlock's Place


Koffiezaak & Antiek Store

Over Sherlock's Place

De beste koffie drink je op het meest pittoreske plekje in Rotterdam, bij Euson & Anouk van Sherlock's Place. Een mix van koffie, Engelstalige boeken, antiek en een uitgebreide collectie Funko Poppen zijn verkrijgbaar in deze knusse zaak die geïnspireerd is door Sherlock Holmes. Echt de moeite waard om een kop koffie te drinken. Ilona kan er over meepraten..

Uitdaging

Sherlock's Place is niet meer weg te denken uit Rotterdam maar zit er eigenlijk nog maar sinds 2015. Om de naamsbekendheid te vergroten en slim gebruik te maken van digitale marketing tools is Ilona gevraagd om Sherlock's Place hierin te ondersteunen.

Wat hebben wij gedaan?

Maandelijks wordt er een speciaal voor Sherlock's Place ingericht dashboard bijgewerkt zodat zij inzicht krijgen in de resultaten die de marketing activiteiten opleveren. Daarnaast zorgen wij dat nieuwe webpagina's worden geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines en sparren wij regelmatig om goede content te ontwikkelen of om handige tools aan te reiken.

Wij zouden met de site lang niet zover zijn geweest zonder Branding & More en Ilona! Ik dacht dat ik wel e.e.a. wist, maar er ging een wereld voor me open! Daarbij ook nog eens enorm klantvriendelijk en duidelijk in uitleg! Kortom TOP! Anouk • Sherlock's Place

Klant

Sherlock's Place

Dit deden wij

Strategie en consultancy