Keukenstudio Maassluis


Keukenspeciaalzaak

Over Keukenstudio Maassluis

Keukenstudio Maassluis was de eerste SieMatic keukenspeciaalzaak in Nederland (1987), toen nog bekend onder de naam Siematic Keukenstudio. Er is in de jaren veel veranderd. Zo moet de keukenspeciaalzaak het opnemen tegen de grote keukenketens en is de strategie herzien in 2014. Met vernieuwde missie, waarden en doelstellingen voor Keukenstudio Maassluis is er onderscheidende vermogen gecreëerd om staande te blijven in deze concurrerende branche.

Uitdaging

Het aan blijven trekken van de juiste doelgroep en het optimaliseren van de algehele digitale marketing activiteiten.

Wat hebben wij gedaan?

Er is een strategisch ondernemingsplan geschreven waarin de missie, visie, ondernemingsdoelstellingen en -strategie zijn geformuleerd. Stap twee was het online marketing advies wat is gebaseerd op het ondernemingsplan. In dit proces is het personeel intensief betrokken zodat iedereen hetzelfde gevoel en doel krijgt. Inmiddels zit Keukenstudio Maassluis op koers met de strategie en werken we er dagelijks aan om dit vast te houden door zichtbaar en vindbaar te zijn in het digitale landschap. Maart 2017 hebben wij de nieuwe website gelanceerd.

Online is een vakgebied voor echte specialisten. Ilona is er zo een. Voor mij tellen alleen de resultaten. En die zijn er. Ik begrijp niet hoe ze het doet, maar ze doet het. Enno Grinn • Keukenstudio Maassluis