Interfact Travel


Reisbureau voor niet-toeristische plekjes

Over Interfact Travel

Interfact Travel is een bijzonder reisbureau. Gericht op niet-toeristische plekjes in Griekenland, Scandinavië, Kroatië en Zuid-Afrika. Wat ooit begon met het verhuren van appartementen in Kreta is uitgegroeid tot een gerenommeerde reisorganisatie met een schat aan ervaring en kennis op het gebied van bijzondere bestemmingen.

Uitdaging

Interfact Travel zit in een concurrerende branche: travel. Om toch op te vallen en boekingen te realiseren is er besloten om aan de slag te gaan met Branding & More.

Wat hebben wij gedaan?

Heel pragmatisch bekijken wij op wekelijkse basis waar er online geoptimaliseerd kan worden voor de beste conversies tegen een vooraf vastgesteld kostenpercentage.

Zo ligt de focus op het online adverteren via zowel social media kanalen als zoekmachines. Daarnaast is het optimaliseren van de website een ongoing proces. Iedere maand worden de resultaten persoonlijk besproken om snel te schakelen en zicht te houden op zowel de interne als externe ontwikkelingen. Ook ondersteunen wij Interfact Travel op het gebied van SEO en hebben wij de website voor ze gerealiseerd.

Conceptmarketing
In 2019 hebben Sylvia en Ilona samen met het team van Interfact Travel een concept bedacht wat nog beter aansluit bij de reisorganisatie. Dit om onderscheidend vermogen te creëren en herkenbaarder te kunnen communiceren met de (potentiële) klanten.