E-bike-to-go


B2B E-bike programma

Over E-bike-to-go

E-bike-to-go is een jong bedrijf dat het verschil wil maken met hun B2B E-bikesharing programma. E-bike-to-go biedt verschillende pakketten. Zo zijn er e-bike lease pakketten speciaal voor de particuliere markt, maar nog interessanter is het share-programma waarbij bedrijven kiezen voor gezondere werknemers en een milieubewustere oplossing voor de lease-auto. Samen met e-bike producent Riese & Müller bestormen zij de Nederlandse markt.

Uitdaging

E-bike-to-go had de wens om vrij snel - al dan niet direct - aan tafel te komen met de beslissers bij bedrijven. Omdat E-bike-to-go nog een jonge club is met relatief weinig naamsbekendheid was het zaak om tegen een beperkt budget zo specifiek mogelijk te targetten om de beoogde doelgroep te bereiken.

Wat hebben wij gedaan?

Er zijn social media campagnes gerealiseerd waarbij E-bike-to-go bij de beoogde doelgroep onder de aandacht werd gebracht. Binnen twee weken hebben wij de eerste warme leads aangeleverd. Op basis daarvan kon sales snel schakelen met de betreffende managers zodat het B2B e-bikeshare programma kort daarna kon ingaan.

Ook is Google Adwords ingericht om binnen een specifieke regio advertenties te vertonen aan de hand van zeer specifieke keywords. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van remarketing campagnes. Op die manier worden website-bezoekers die nog geen aanvraag hebben ingediend, opnieuw in contact gebracht met E-bike-to-go om dit alsnog te doen.