Deen


People's business

Over Deen

Deen behoort tot de gevestigde orde van werving & selectiebureau. Inmiddels heeft Deen zich verder ontwikkeld en is a people's business. Zo werft Deen executives, managers & professionals, signaleert en ontwikkelt de talenten van management-teamleden en bestuur om de veranderingen te managen. Deen toont karakter, maakt de 'onzichtbare bouwstenen' van succes zichtbaar, door zelf ontwikkelde tests en assessments.

Uitdaging

Deen wil zich blijven ontwikkelen, zowel in eigen producten en diensten die aansluiten bij de klant, als op het gebied van digitale marketing. Om op die manier voorop te blijven in deze concurrerende branche.

Wat hebben wij gedaan?

Wij hebben eerst alle communicatiekanalen van Deen geoptimaliseerd, tools aangereikt om effectief aan de slag te gaan met social business en Google Analytics ingericht waardoor het mogelijk werd om doelen te stellen en resultaten te meten. Vanuit hier hebben wij een strategie met het managementteam uitgestippeld om aan de slag te gaan met het uitvoeren van digitale marketingactiviteiten die zorgen voor een betere online vindbaarheid van Deen.